LANGELINIE LYSTBÅDEHAVN

Havneplads i Langelinie Lystbådehavn

Bemærk: Per 1. marts 2022 er det atter muligt at søge om optag på venteliste til havneplads samt medlemskab af LLB. Anvend venligst ansøgningsskema her på siden

 Havneplads i Langelinie Lystbådehavn forudsætter medlemskab af Langelinie Lystbådehavns Bådelav. Først når et nyt medlem er meldt ind, og medlemskabet er betalt, tager man stilling til en eventuel ansøgningen om bådplads. 

Ansøgningsskemaet kan hentes HER

Det sendes pr. mail til havneudvalget på havneudvalget@langeliniehavn.dk 

Havneudvalget har ansvaret for udarbejdelse af havneplan, vedligehold af fortøjningsanlæg samt ventelister til bådpladser. Havneudvalgsformanden fremgår af oversigten "Bestyrelsen".

 
Seneste opdaterede venteliste til havneplads
Venteliste20240403hjemmeside.xlsx
 

 Godkendes ansøgningen af bestyrelsen, sættes man på venteliste og afventer ledig plads. Der er p.t. ca. et til fem års ventetid, men det afhænger meget af bådstørrelse og type, idet pladserne er af forskellig bredde og idet der tilstræbes en varieret bådesammensætning i havnen.
 Medlemmer med bådplads, der ønsker større eller mindre båd, eller ønsker en anden plads, ansøger ligeledes og skrives på en prioriteter venteliste.
 Disse medlemmer prioriteres før medlemmer uden bådplads.

  •  Plads tildeles efter anciennitet, den ansøgte båds match med den ledige plads samt havnens generelle sammensætning af bådetyper.
  •  Det tilstræbes at placere både ved siden af hinanden af nogenlunde samme størrelse og fribordshøjde.
  •  Ansøgere, der takker nej til en ledig plads, mister ikke deres plads på ventelisten.
  •  En bådplads er inkl. 10% til fendere.

I øvrigt henvises til havnereglementet.