LANGELINIE LYSTBÅDEHAVN

 Havnens faciliteter

Gæstepladser: Havnen har kun få faste gæstepladser. Når en pladshaver er ude af havnen for overnatning er pladsen til rådighed for gæster. Dette vises ved et GRØNT skilt på kajen. Uanset om der er grønt skilt, så skal man dog altid følge havnefogedens anvisninger og gæster skal herunder anvende frie pladser som er af samme bredde som båden.
Fortøjning skal ske med stævnen til broen og agterfortøjning med hanefod til udlagt bøje.
I højsommeren vil der typisk være mellem 20 og 30 gæstepladser dagligt.

Der henvises i øvrigt til feltet "for gæster" på forsiden, som også angiver daglig pladsleje.

Betaling for pladsleje og faciliteter sker via TallyWeb. Gå ind på tallyweb.dk og vælg Langelinie Havn og følg instrukserne. Husk at have pladsnummeret klar

El og vand til bådene: På havnen findes el-standere med el-udtag til bådene. Der betales efter forbrug ved brug af den kode som du modtager via TallyWeb efter betaling. Denne kode giver også adgang til Toiletter og bad.

Vask og tørring af tøj: I forbindelse med baderum er der opstillet vaskemaskine og tørretumbler som også betales med koden.

Trådløst Internet: Der er fri adgang i nærheden af klublokalet.

Lokaler & bænke: LLB's klublokale er som udgangspunkt kun for LLB's medlemmer og disses gæster. Medlemmer og gæster henstilles til at efterlade lokalet ryddeligt og i det hele taget vise hensyn. Det er tilladt at medbringe sin egen mad i klublokalet. Der må ikke opbevares egen mad i klubhusets køleskabe.
Bænke og borde foran klubhuset er forbeholdt og reserveret til LLB klubbens medlemmer og deres sejlende gæster.

Affald: Der findes rundt på havnen affaldscontainere til alm. affald fra bådene.
Olie- og kemikalieaffald må under ingen omstændigheder efterlades på havnen, men bedes afskaffet på dertilhørende faciliteter andet sted i Københavns Havn.  Marinetoiletter, eller andet ''''sort'''' spildevand må selvsagt ikke tømmes i havnen.

 

Grill m.m.: Det er tilladt at grille på havnen (men i bådene alene med gasgrill). Men vær opmærksom på, at der kommer mange mennesker på havnens område, så vis hensyn til havnens øvrige besøgende. Havnens store grill kan benyttes efter aftale med havnefogeden.

Indkøb m.v.: Der er ingen indkøbsmuligheder på selve havnen, men i gåafstand fra havnen findes flere indkøbsmuligheder. Bl.a. ligger der en Netto dagligvarebutik og en bager (Lagkagehuset) ca. 500m mod nordvest på Dampfærgevej.
I gangen ved havnekontoret er der kort med information om bus, tog og seværdigheder.
Ved henvendelse til havnefogeden fås alle oplysninger, ligesom man kan købe kort over det centrale København..

Restaurenter: Kun 50 meter fra havnen (i modsat retning af havfruen) ligger Cafe Langelinie, der har været lukket en periode men forventes snart at åbne igen. I modsat retning ligger Langelinie Pavillonen kun 200 meter fra havnen.
Der ud over er havnen omgivet af tre mindre kiosker, der sælger is, slik og lidt fast food.

Seværdigheder: Der er mange seværdigheder i nærområdet. Bla kan nævnes Den lille Havfrue, Kastellet, Mindesmærket for faldne søfolk, Gefionspringvandet, Amaliehaven. Der er gåafstand til Nyhavn, Kgs Nytorv og Strøget. Ønsker man ikke at gå eller tage tog/bus kan man benytte de mange afgange som havnebussen tilbyder. Havnebussen ligger til lige ud for Cafe Langelinie. Se evt. hjemmesiden ''''Alt Om København''''

Pris for gæstebåde:

Båd bredde i meterPris i kr. pr. døgn
Under 2,50 200,00
2,51 - 3,50 280,00
3,51 - 4,00 385,00
4,01 - 4,50 495,00
4,51 – 5,50 595,00
Over 5,50725,00
Bemærk: På afrejsedagen skal havnen forlades inden kl. 14:00, ellers betales for et ekstra døgn. Kun efter særlig aftale med Havneudvalget kan man ligge mere end 5 døgn som gæst i havnen.

Se i øvrigt Takstblad under fanen Havneplads