LANGELINIE LYSTBÅDEHAVNKapsejladsen SRC "Saltholm Rundt for Cruisers” lørdag den 3. september 2016

Efter den positive start i 2014, og væksten i tilmeldinger i 2015, regner vi i 2016 med ca 50 både til start. Alle typer og størrelser af sejlbåde er velkommen. Du kan i resultatlisten fra 2014 og 2015, se den store mangfoldighed i bådtyper der deltager.
Gæstende sejlere, der deltager i SRC ligger gratis i Langeliniehavnen fredag, lørdag og søndag. Alle er velkommen til at deltage i den hyggeligste og mest spændende kapsejlads i året.
 
Vi er kendt for at lave velorganiserede og meget hyggelige kapsejladser. Vi bruger det moderne kapsejladssystem "RaceSailor" til styring, administration og resultatberegning, og alle plejer at gå herfra med gode positive oplevelser. Samtidig har vi et moderne tracking system, der kan anvendes uden beregning af deltagerne, som gør at alle kan følges fra land.
 
Vi sejler efter TCC handikap-tal, så alle bådtyper sejler naturligvis mod alle på lige vilkår i et stort felt. Vi har en samlet start, og alle sejler i det samme race, hvilket sikrer spænding for alle bådtyper. Er du i tvivl om din båds TCC handikap-tal, så kan vi hjælpe med TCC tallet for din båd. Race Committee forbeholder sig ret til at lave individuelle reguleringer af TCC. 

Pris for deltagelse
Deltagergebyret er 125 kr for båd og skipper inklusiv grillbuffet og live musik, samt 125 kr pr. gast inklusiv grillbuffet og live musik med godt band. Der kan købes fadøl, vin og sodavand i baren til meget rimelige priser. Egne drikkevarer må ikke medbringes.
Download invitation til SRC Saltholm Rundt for Cruisers 2016 HER
 
Skippermøde og start i 2016
Skippermødet er den 3. september 2016 kl. 08.30 i klubhuset på Langelinie Havn. Start kl. 09.30 ved B-bøjen øst for Trekroner lige udenfor Københavns Havn. Sejladsen er ca. 22 sømil og sejltiden forventes at være 4-7 timer, afhængig af vind og bådtype.

Regler
Vi sejler efter TCC handikap-tal og søfartsreglerne. Der vil være en start, og live tracking af både. Ved tilmelding på www.langeliniehavn.dk, oplyser skipper TCC uden spiler/genakker. På selve skippermødet oplyser skipper, om der sejles med spiler/genakker +0,03.

Tilmelding 
Foretages på hjemmesiden www.langeliniehavn.dk under ”Event” hvor betaling skal foretages i god tid. Der skal oprettes ”profil” for at kunne tilmelde, men se herunder hvordan du nemt opretter profil. Kun deltagere, som har tilmeldt og betalt inden tidsfristen, kan deltage i kapsejladsen og det efterfølgende arrangement. 
 
Tilmelding for ikke medlemmer kan foretages via vores tilmeldingsside. Det er også muligt at møde op på vores havnekontor mellem kl 7-9 og 16-20 på alle dage i sommerperioden, og betale til havnefogeden. Havnefogeden kan oprette jer på vores event SRC Saltholm Rundt for Cruisers og lave en kvittering.
 
Sådan her kan du osse tilmelde dig uden profiloprettelse:
Send en email til hans.kromann@gmail.com med oplysninger om antal deltagere, skippernavn, bådnavn, bådtype, bådlængde, sejlnummer. Herefter ordner vi betalingen via mobilepay.
  
Tilmeldingsfrist: Den 28. august 2016 kl. 24.00. 

Tidsplan lørdag den 3. sep. 2016
kl. 08.00 check-in af båd og skipper, kort, reglement (check-in er også muligt fredag aften kl. 20-21 i LLB's klubhus)
kl. 08.30 skippermøde 
kl. 09.30 starten skydes øst for Trerkroner Fortet København
kl. 15.00 baren åbner og hygge på kajen/teltet foran LLB's klubhus
kl. 17.00 tidsfrist i mål 
kl. 18.00 præmieoverrækkelse (præmier til nr. 1, 2, 3, 5, 7 og dagens torsk)
kl. 18.30 middag med lækker grillbuffet og lodtrækninger
kl. 21.30 live musik og dans
kl. 23.30 forventet afslutning
 
Ved ankomst og check-in fredag eller lørdag
Bemærk at både der deltager og er tilmeldt SRC kapsejladsen, kan ligge gratis med båden fredag-søndag i Langelinie Havn.
Ved ankomst, bedes skipper straks henvende sig på havnekontoret og oplyse deltagende bådsnavn for at henligge gratis i weekenden.
Der udleveres et SRC deltagermærkat eller vimpel, som skal bæres synligt i styrbord stag.
 
Live musik i topklasse:
Oplyses senere.

Spørgsmål kan rettes til Leif Bjørn på mobil 2390 8004 lb@parken.dk eller Hans Kromann på mobil 23411023 hans.kromann@gmail.com

Sådan opretter du profil på vores hjemmeside (uden at ansøge om bådplads):
Udfyld kun felterne:
Skipper Fornavn, Skipper Efternavn, Adresse, Postnr + By, Mobil, evt. Skipper Fødselsdato - udfyldes
Medlemsnummer - udfyldes med "9999"
Bådplads - udfyldes med "9999"
Bådnavn - udfyldes
Bådbredde i cm (ca) - udfyldes
Email - udfyldes
Ønsket brugernavn - udfyldes
Ønsket password - udfyldes
 
Sejlerhilsen

Leif og Hans
SRC Race Committee
LLB Langelinie Lystbådehavn