LANGELINIE LYSTBÅDEHAVN

Resultater fra SRC Saltholm Rundt for Cruisers den 5. september 2015

Vi takker alle for deltagelse i vores årlige og begivenhedsrige SRC Saltholm Rundt for Cruisers 2015. I år havde vi deltagelse af hele 41 fremmødte både og 180 glade mennesker til kapsejlads og party med live band, lækker grillbuffet, og flotte præmier i massevis.

I år var vejret spændende og udfordrende på alle måder. Feltet startede Saltholm Rundt for Cruisers foran Trekroner Fortet i solskinsvejr med 5-7 m/s, men vinden var tiltagende. Vinden kom senere op på 15 m/s i stød med kraftige regn- og haglbyger, for til sidst at slutte i solskinsvejr. Det betød at 13 både måtte udgå, heraf 3 grundstødninger.

Det virkede til at stort set alle var ved godt mod, og de fleste faktisk syntes at det havde været en helt fantastisk sjov og spændende kapsejlads. 

Senere var der den helt store grillbuffet med masser af øl og rigtige gode rød- og hvidvine til de tørstige i LLB klubhuset i Langelinie lystbådehavn. Der blev selvfølgelig igen i år uddelt helt fantastiske mange flotte præmier, i alt ca. 25 præmier.

Vores super gode band satte ekstra gang i festen kl. 21.00, med dejlig frisk dansemusik, der passede til alles smag. Kapsejladsfesten fortsatte til kl. 01.

Sæt allerede nu, kryds i kalenderen til SRC Saltholm Rundt for Cruisers 2016 den 3. september 2016 (altid første weekend i september).

Vi takker alle for at i var med til at gøre SRC 2015 til en helt fantastisk dag.

Bedste hilsner

Finn & Leif
SRC - Race Committee
LLB Langelinie Lystbådehavn

Resultatlisten SRC Saltholm Rundt for Cruisers 2015 fremgår herunder.


Redaktør: Finn Harreby Jepsen